FORUM LỚP 9/10

»-(¯`v´¯)-»TÌNH BẠN SẼ KHÔNG BAO GIỜ PHAI NHÒA »-(¯`v´¯)-»
 
Trang ChínhPortalTrợ giúpTìm kiếmThành viênNhómĐăng kýĐăng Nhập

Share | 
 

 Tham khảo nè

Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Go down 
Tác giảThông điệp
Wind_Kut3
tam binh
tam binh
avatar

Tổng số bài gửi : 53
Age : 23
Registration date : 30/08/2008

Bài gửiTiêu đề: Tham khảo nè   Tue Sep 02, 2008 10:00 am

Choose the most appropriate word or phrase to fill in the blank:
1. While he …………………… at the poster, the door behind him opened
a. stared b. was stared c. has stared d. was staring

2. The workers …………………… to Korea for further training
a. will send b. have sent c. will be sent d. were sending

3. I would rather you …………………… smoke in here
a. not b. not to c. didn"t d. don"t

4. That student seldom does well on the tests, …………………… ?
a. does he b. doesn"t he c. is he d. isn"t he

5. In the newspaper today there …………………… a lot of news about the earthquake
a. be b. is c. are d. will be

6. Though I have …………………… classes now. I have …………………… free time than last week
a. fewer / less b. fewer / fewer c. less / fewer d. less / less

7. Why …………………… you always …………………… with others ?
a. do / argue b. did / argue c/ are/ arguing d. have / argued

8. I remember …………………… to the zoo when I was a child
a. taking b. to take c. having taken d. being taken

9. It is necessary that you …………………… here at 9 am. tomorrow
a. be b. will be c. may be d. would be

10. I think it"s late. It"s time we ............. home
a. go b. went c. must go d. have gone

11. I asked two people the way to the station but …………………… of them knew
a. none b. either c. both d. neither

12. The little boy left the class room …………………
a. be noticed b. noticing c. unnoticed d. to notice

13. The streets are so wet this morning. It …………………… last night
a. must rain b. should rain c. could rain d. must have rained

14. Coming into the room, he saw Carol where he …………………… her
a. left b. had left c. has left d. leaves

15. …………………… that we were late, we began to run.
a. knowing b. we knew c. to know d. we"ve known

16. I can"t help you now. I"m busy …………………… my homework
a. to do b. doing c. do d. not to do

17. Only by practice …………………… speak English well
a. we b. we can c. we can"t d. can we

18. I"m very …………………… in the information you have given me
a. concerned b. surprised c. keen d. interested

19. She"s seriously ill; There"s …………………… hope of her recovery
a. few b. a few c. little d. a little

20. He gave a cry and fell dead on the ……………………
a. place b. ground c. line d. spot

21. Is there any place in London …………………… it"s legal to drive on the right ?
a. where b. when c. which d. that

22. …………………… it was raining, he went out without a raincoat
a. in spite b. despite c. However d. although

23. The brothers are so alike. I can"t …………………… one from the other
a. say b. notice c. mark d. tell

24. I will do anything but …………………… the dishes
a. wash b. to wash c. washing d. will wash
25. I"m going to …………………… my suit dry-cleaned for the party
a. make b. let c. cause d. have

26. No sooner had he sat down to lunch …………………… there was a knock on the door
a. when b. that c. as d. than

27. He is a very …………………… man. He only thinks about himself
a. selfish b. generous c. lonely d. cowardly

28. She ran, otherwise she …………………… the train
a. missed b. could miss c. would miss d. would have missed
29. By the time you come home, I …………………… my report
a. will finish b. have finished c. will have finished d. had finished
30. …………………… the solar system may be big, it"s a very small part of the universe
a. because b. although c. for d. since



+ ĐÁP ÁN :

1. D 2. C 3. C 4. A 5. B

6. A 7. C 8. D 9. A 10. B

11. D 12. C 13. D 14. B 15. A

16. B 17. D 18. D 19. C 20. D

21. A 22. D 23. D 24. A 25. D

26. D 27. A 28. D 29. C 30. B
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
¶-¶ang1311
[M]0[D]
[M]0[D]
avatar

Nữ Tổng số bài gửi : 148
Age : 23
Đến từ : nơi cha sinh mẹ đẻ
Job/hobbies : học sinh
Humor : bi. binh. nang. hok ai chua~ dc.
Registration date : 30/08/2008

Bài gửiTiêu đề: Re: Tham khảo nè   Sat Sep 20, 2008 9:08 pm

nhux' dau^` w0a'. caj' ji` dzay^. ch0y`?
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên http://9-10loveforever.super-forum.net
 
Tham khảo nè
Xem chủ đề cũ hơn Xem chủ đề mới hơn Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang
 Similar topics
-
» Các công ước Hàng hải quốc tế mà Việt Nam tham gia
» [Discuss] Nếu GD có thể tham gia WE GOT MARRIED ?
» [8/9/13][Vid] Giới thiệu tập Running Man có sự tham gia của GD, Daesung và Seungri
» [15/10/2013][News] TOP tham gia chương trình thực tế Running Man
» [12/5/15][News] BIGBANG sẽ tham gia show "Happy Together"

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
FORUM LỚP 9/10 :: GÓC HỌC TẬP :: Anh-
Chuyển đến